Brystklemmer

Er du på udkig efter et par frække og billige brystklemmer? 

Godt du kom… Herunder har vi oplistet et par brystklemmer af høj kvalitet, som kan anskaffes uden at skulle lave et stort greb i lommen.

Køb Brystklemmer, Klik her

Den helt oplagt brystklemme inkluderer også en brystklemme-gag som i en fræk kombination giver et fantastisk stykke fetishlegetøj til de frække aftener.

Derfor anbefaler vi dette produkt fra Pipedream

Deluxe brystklemmer-gag

gag, gagsDette frække produkt er en fræk kombination af nippende brystklemmer og en åndbar-gagball.

Produktet kan fås på tilbud lige nu til bare 169,-
Førpris: 299,-

 

 

 

 

 

Nipple clamps, brystvorteklemmer eller bare “fetish klemmer”

Kært barn har mange navne. Først og fremmest påtaler mange disse og lignende produkter med engelske udtryk som clamps eller bare clamp. De fleste vil dog kende produktet som brystklemmer eller brystvorte klemmer. Så er det selvfølgelig korrekt at det til syvende og sidst er en slags fetish produkt, trods det faktum at det uden at have statestikkerne sikkert er de fleste kvinder der faktisk ville nyde at prøve brystklemmer. Det kommer selvfølgelig helt an på styrken og hvor hårdt det klemmer. Og det tilfælde, at det sådan set er mere eller mindre alle kvinder som vil finde glæde af produktet må vel komme produktet til sin ret og fjerne det fra listen over fetish produkter? Grunden til det alligevel betegnes som sådan er fordi det ikke falder under den standard kedelige dildo / vibrator / penisring kategori, som alligevel er sexlegetøj de færreste tør stå ved de har liggende i skufferne derhjemme. Det gør det selvsagt ikke nemmere at fortælle veninderne at man rent faktisk også har et par fetish brystklemmer liggende i skuffen ved siden af den monotone og kedelige dildo.

Gode råd til nybegynderen + en fræk video

Nu vil vores alle sammens kære Miss Alice lige introducere jer til boob clamps også oversat til bryst klemmer:

 

Disse frække brystklemmer som MissAlice fremviser i videoen kan også findes hos vores forhandler:

Køb Brystklemmer, Klik her

Så vær ikke bange for at springe ud i det og prøve et par klemmer. Start gerne som nybegynder med et par milde klemmer og prøv dig stille og roligt frem. Velkommen til en faver ny verden.

 

 

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Brystklemmer
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)